This text is replaced by the Flash movie.

Fairview 55 Misty Grey OSPREY

168.00€  151.20€
Estalvii: 10% descompte

Dissenyat per a la dona
Arnés i cinturó de malla encunyada
carcassa perifèrica de pes lleuger
Tancament amagat per a la zona pectoral, amb arnès i cinturó de maluc desmuntable
Panell amb tancament per a accés al compartiment principal amb tancaments de bloqueig
Amovible 13 L DAYPACK

Pes: 1.75 kg
Dimensions màximes (cm): 63 (l) x 33 (w) x 30 (d)
Volum de la borsa: 55L = 42L borsa principal + 13L DAYPACK
Teixit principal: 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop

La Fairview 55 és la nostra motxilla de viatge més lleugera.

Fabricada amb un panell posterior ventilat amb malla i cremallera de posar i treure, la Fairview es pot portar com una motxilla, però omplir com una maleta.

El sistema de suport de la Fairview ofereix un impressionant ajust adaptat a l'anatomia de la dona, amb un cinturó ergonòmic, arnès en forma de jou i panell posterior específics. El fort i durador panell posterior permet el transport còmode de tot l'equip quan es viatja cap a l'hotel, l'aeroport o molt més enllà.

Les nanses encoixinades de transport, situades a la part superior i en els costats, permeten agafar fàcilment la bossa de viatge en les cintes d'equipatge de l'aeroport i molt més enllà. Té una adherència de mà fàcil, amb un gran tancament amb cremallera que permet l'accés al compartiment principal. També conté un tancament amb cremallera i clip de 13L, per organitzar-còmodament; una butxaca superior per guardar els dispositius electrònics i les ulleres de sol, butxaques laterals dobles i una funda per a l'ordinador portàtil. L'arnès principal de la borsa, permet portar-la de manera segura quan vulguis guardar els objectes de valor. A més, dins de la bossa principal, hi ha una butxaca ideal per separar la roba bruta i les sabates. Les corretges de compressió interna permeten maximitzar la capacitat, així com la seguretat de tot l'equip.

Per als viatges nocturns, es pot posar un coixí a les corretges externes inferiors per poder dormir. La seva organització i les seves característiques intel·ligents, permeten viure intensament l'aventura amb motxilla Fairview 55.
MÉS INFORMACIÓ

Afegir al carretó:


© NUS 2020