This text is replaced by the Flash movie.

Fairview 40 Rainforest Green OSPREY

136.00€  122.40€
Estalvii: 10% descompte

Dissenyat per a la dona
Compleix amb les dimensions de les regulacions de transport d'equipatge de la Unió Europea
Arnés i cinturó de malla encunyada
carcassa perifèrica de pes lleuger
Panell amb tancament per a accés al compartiment principal amb tancaments de bloqueig
Encoixinat per portàtil i funda tablet

Pes: 1.44 kg
Dimensions màximes (cm): 54 (l) x 35 (w) x 23 (d)
Teixit principal: 210D Nylon Mini Hex Diamond Ripstop

La Fairview 40 és la nostra motxilla de viatge més lleugera, ajustada a les dimensions màximes de transport aeri de la UE.
Fabricada amb un panell posterior ventilat amb malla i cremallera de posar i treure, la Fairview es pot portar com una motxilla, però omplir com una maleta.

El sistema de suport de la Fairview ofereix un impressionant ajust adaptat a l'anatomia de la dona, amb un cinturó ergonòmic, arnès en forma de jou i panell posterior específics. El fort i durador panell posterior permet el transport còmode de tot l'equip quan es viatja cap a l'hotel, l'aeroport o molt més enllà.

Les nanses encoixinades a la part superior i a banda i banda i la corretja desmuntable per l'espatlla, permeten agafar la bossa de viatge en les cintes d'equipatge de l'aeroport on sigui per i emportar-se-ràpidament. La borsa és fàcil de portar i conté una gran obertura amb cremallera que permet accedir directament al compartiment principal, a més de cremalleres amb pany per a més seguretat. Les corretges de compressió interna et permeten maximitzar la capacitat, i assegurar les teves pertinences. També disposa d'una butxaca superior per a aparells electrònics i ulleres de sol, així com butxaques davanteres per a les ampolles d'aigua i una funda interna encoixinada per a l'ordinador portàtil.

Totes aquestes característiques combinades fan que la Fairview 40 sigui la companya de viatge ideal per a la propera reunió de negocis o escapada de cap de setmana.

Afegir al carretó:


© NUS 2020