This text is replaced by the Flash movie.

Sobrant de bobina 24 metres Iris 10 Espeleologia KORDAS

60.24€  51.20€
Estalvii: 15% descompte

Sobrant de bobina 24 metres Iris 10 Canyon KORDAS.

Corda semiestàtica per a espelologia tipus A

La tercera generació de cordes KORDA'S, fabricada amb el sistema SUMMUM. Incorpora els avantatges de les cordes DANA i FINA precedents, sent molt dúctil i fàcil de manipular, mantenint les seves prestacions en el temps. Amb una poderosa funda per a resistir millor les rascades i amb la seguretat que aporta el Titan System i el Estability.

Diàmetre: 9,9 mm
Pes: 67,5 g/m
Tractament: Summum System (Titan System i Estability), Total Dry, Durability
Nombre de caigudes: 5
Càrrega de ruptura: 26000 daN
Allargament amb l’ús: 2,6%
Percentatge de funda: 42%
Lliscament de la funda: 0%
Certificació: EN-1891

Titan System: El TITAN SYSTEM incorpora una estructura constituïda per una sèrie de fils paral·lels a l'eix de la corda, per l'interior de l'estructura de la funda, convertint-se així en una autèntica armadura. Encara que la funda sofreixi un important mal longitudinal, no s'estripa perquè l'armadura TITAN ho evita.

Estability: Unió total de la funda i l'ànima. Totes les parts de la corda treballen al mateix temps. Eliminació del desagradable efecte mitjó. Major estabilitat dimensional al llarg de la seva vida útil. Redueix el progressiu encongiment de la corda al llarg del temps.

Total Dry: Acabat termoquímic amb Fluocarboni. La corda és impermeable, absorbeix menys aigua, dura més i es retarda el congelament.

Durability: Gran resistència al frec amb un tacte molt més agradable.

Afegir al carretó:

  • Fabricat per: KORDA'S


© NUS 2020